17.10.2024

STILL utökar utbudet av standardiserade motviktstruckar med snabba leveranstider.

Sedan intralogistikexperten STILL lanserade de första truckarna i Classic Line-serien i början av förra året har efterfrågan på pålitliga och lättanvända motviktstruckar fortsatt att växa. Serien kompletteras nu med de nya modellerna RCE 15–20, som har en lastkapacitet på 1,5 till 2 ton.

De nya eltruckarna är kompakta och elektriskt drivna, särskilt framtagna för små och medelstora företag med måttliga transport- och staplingsbehov. Truckarna är robusta och underhållsfria, och följer höga säkerhetskrav utan att kompromissa på kvalitet, ergonomi och service.

  • Med RCE 15–20 stärker vi vårt erbjudande att möta kundernas behov av enkla och pålitliga motviktstruckar med rätt nivå av säkerhets- och komfortfunktioner, säger Reke Salievski.

Smidiga och flexibla

Truckarna presterar extra bra i trånga utrymmen, både inomhus och utomhus. De levereras med litiumjonbatterier som kan snabbladdas via en praktisk sidotillgång, vilket ger maximal flexibilitet. Förarhytten är bekväm med en tydlig display och gott om utrymme. Tack vare det tunna triplexstativet har föraren utmärkt sikt över både lasten och omgivningen. Förarassistansen Curve Speed Control sänker automatiskt hastigheten i kurvor.

Enkel beställning med snabb leverans

Tack vare standardiserade funktioner har Classic Line-modellerna korta leveranstider. De kan beställas smidigt online till ett attraktivt pris, där kunderna kan välja mellan olika varianter. Det innebär lösningar som möter olika kunders krav samtidigt som leveranstiderna hålls nere.

För kunder med högre krav finns’’Xcellence Line’’, som erbjuder banbrytande teknologier, hög prestanda och anpassningsbara premiumlösningar.

Nyheten i kort:

  • STILL lanserar nya truckmodeller i Classic Line: RCE 15–20, elektriska motviktstruckar med en lastkapacitet på 1,5 till 2 ton.
  • Truckarna är kompakta, enkla och pålitliga, och passar särskilt bra för små och stora företag med färre transport- och staplingsuppgifter.
  • De uppfyller höga säkerhetsstandarder, har snabbladdade litiumjonbatterier och är utrustade med standardfunktioner som Curve Speed Control.
  • Truckarna kan enkelt beställas online med korta leveranstider och till ett attraktivt pris.